Kommersiell VVS innebærer reparasjon og montering av brannsprinkler og industrielle VVS-anlegg i store virksomheter, som leilighetsbygg, hoteller og restauranter. Hovedoppgaven til en kommersiell Rørlegger Lillestrøm er å holde kloakk, avløp og hele rørleggersystemet i perfekt stand. Hvis du er eier av et næringsbygg, må du ha en god kommersiell rørlegger til å gjøre dette arbeidet for deg.

Tjenestene du kan forvente fra en kommersiell rørlegger

Et næringsbygg har flere ekstra VVS-krav sammenlignet med boligbygg. Her er noen av tjenestene som tilbys av rørleggere som driver med næringsbygg:

– Underjordiske rørledninger – Denne jobben bør gjøres med største forsiktighet og ekspertise. Kommersielle rørleggere bør vite hvordan de skal fikse selv de mest komplekse rørene i rørleggeranleggene til store næringsbygg. De bør fikse alt på sitt rette sted for å unngå å måtte gjøre reparasjoner senere. Rørene som installeres under bakken skal være sterke og av høy kvalitet.

– VVS-tjenester for varmtvannssystem – Kommersielle rørleggere kan ta seg av varmtvannssystemene i bygget ditt. De vet hvordan de installerer det fra bunnen av og til og med hvordan de reparerer eventuelle skader som kan oppstå på systemet.

– Toalettreparasjoner – Dine rørleggertjenester bør reparere eventuelle skader på toalettene og installere nye toalettsystemer som er nødvendige i bygningen. De bør kunne gi deg råd om de beste systemene å installere for å kutte kostnader og samtidig gi deg de beste tjenestene i lengst mulig tid.

– Vannbehandlingstjenester – Dine rørleggere bør sjekke vannet ditt regelmessig for å sikre at vannet i rørleggersystemet er rent og trygt til enhver tid.

– Rensing av avløp og kloakkrørlegging – Disse tjenestene inkluderer oppheving av blokkerte avløp og vedlikehold av kloakkledningene. Kommersielle rørleggere bør kunne fortelle hva som har forårsaket et tett sluk og gi tips om hvordan man kan holde et rent sluk. Han bør også gi informasjon om den nye teknologien for grøftfri rørforing som reduserer kostnadene ved å grave grøfter.

– Installasjonstjenester – Hvis du har rør, kraner og eventuelt inventar som må monteres, kan kommersielle rørleggere gjøre jobben for deg. De fleste av dem har dyktighet og kompetanse til å utføre eventuelle utskiftninger og installasjoner som trengs i rørleggersystemet. Rørleggerne bør også være oppdatert på alle de nye høyteknologiske inventarene og rørleggerverktøyene på markedet til enhver tid.

– Vann- og energisparing – Disse rørleggerne bør også hjelpe deg med å redusere kostnadene for energi og vann i bygningen ved å oppgradere rørleggersystemet. Det er høyteknologiske rørleggerarmaturer som bruker svært lite energi. Rørleggeren din bør kunne hjelpe deg med å velge disse armaturene.

Dette er noen av tjenestene som rørleggere leverer. Når du ansetter en, gå for den som er dyktig og kvalifisert. Be om lisens og forsikring fra dem. Dette vil spare deg for bryderiet og smerten ved å ansette en rørlegger.